Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

lizengo Team
lizengo Team

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ?

lizengo е новосъздаден, отворен към света и международно представен онлайн магазин, който се е специализирал в разпространението на софтуер за изтегляне, създаден от известни производители. Междувременно магазинът се е наложил като установен авторитет не само в Германия, но присъства успешно и на европейския пазар. Като водещ онлайн магазин в Европа, от 2015 г. lizengo разпространява своя софтуер за изтегляне в 20 страни.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Günstige Preise
Preise

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Нашата цел е да предлагаме на клиентите си изгодна покупна цена, както и комплексно сервизно обслужване. При това се отнасяме еднакво към частни и бизнес клиенти.

Service
Service

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

По телефона, чрез чат на живо, споделяне на екрана или имейл оказваме помощ на нашите клиенти винаги от понеделник до петък през нашето работно време (9:00-18:00 часа) с компетентни консултации, като освен това помагаме и при инсталирането на софтуера.

Garantie
Garantie

Благодарение на нашата 100% гаранция за връщане на парите клиентите ни не трябва да се страхуват, че някога могат да бъдат оставени сами с техните искания.

CEO - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

КАЧЕСТВО

В lizengo получавате проверено качество на изгодни цени. Нашият обучен персонал проверява дали предвидените за продажба продукти отговарят на изискванията ни за качество. При това се гарантира, че при продуктовите ключове се касае само за нова и оригинална стока, определена за европейското икономическо пространство – преди тя влезе в нашата платформа за търговия. По този начин вече сме спечелили доверието на многобройни доволни клиенти по цял свят. Със софтуера на lizengo Вие сте избрали верния път.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

ЕКОЛОГИЧНА КУЛТУРА

Темата за екологичната култура е от основно значение в нашето предприятие. Затова през последните години усилено въвеждахме мерки, които осигуряват отговорно боравене с наличните ни ресурси: почти всички процеси в lizengo са с цифрово управление, поради което няма голям разход на хартия. Освен това при нас служителите имат възможност да изискат билет за пътуване до работата, който е с намалена цена, и да поемат разноските за пътя до предприятието, като използват обществен транспорт в полза на околната среда.

B2B
B2B

B2B

В B2B магазина бизнес клиентите намират всички софтуерни продукти за бизнес сектора и освен това имат възможност и да осъществяват контакт с личния си консултант чрез B2B отдела за техническа поддръжка. Освен това нашите обучени B2B експерти обслужват много бизнес клиенти и на място, оказват им помощ за предстоящи проекти, предлагат комплексна консултация при покупки и съдействие при въпроси, свързани с лиценза и поемането на одит.

ОТКЪДЕ ИДВАМЕ?

Интернационализиране Откриване на B2B магазин Бизнес модел проверен чрез адвокат кантора по IT право знак за качество Сертифициране Trusted Shops и Chip Leading Shop Основаване
Zufriedenheit 2.000.000 щастливи клиенти
Mitarbeiter 100 служители
Bewertungen 4.8 TrustedShops оценка при 19 000 оценки

ВЛЕЗТЕ

Искате да знаете къде работим? Тогава хвърлете един погред в нашата фирмена сграда.

КАКВА Е НАШАТА ВИЗИЯ?

Нашата същност е в многообразието: lizengo като интердисциплинарно и мултикултурно предприятие

Vision 1

През последните години нашият екип се разшири чрез служители в отделите Маркетинг, Разработки, Чуждоезиково сервизно обслужване на клиенти, Покупки, Пласмент и Секретариат. Така успявахме да усъвършенстваме непрекъснато нашия онлайн магазин, да разширяваме асортимента от продукти и да увеличаваме постоянната си клиентела.

Vision 2

При нас "работа в екип" и "открита корпоративна култура" не са празни фрази, а истински общоприети стойности. Ние разглеждаме себе си като голям, многообразен и силен екип; доброто сътрудничество между нашите служители съществува преди всичко на основата на взаимния респект и доверието. В lizengo всеки трябва да получи възможността да разгърне напълно своя потенциал в позитивна работна среда и да открие личното си предизвикателство.

Vision 3

Също и "отвореност към света" и "мултикултурност" са стойности, които са ни особено близки: Като предприятие искаме да удовлетворим разнообразните потребности на един глобализиран свят и не толерираме никаква социална изолация. Мултикултурният състав на нашия екип отразява международната ориентация на lizengo: Така можем да доставяме винаги точни оферти в един свят с мултикултурна насоченост.

Vision 4

Нашата визия е да станем най-големият онлайн магазин за софтуер за изтегляне и при това да предоставим глобална възможност на хората по всяко време да купуват точната оферта за техните индивидуални изисквания. Като гарантираме винаги богат избор на високопроизводителен софтуер, несравнимо изгодни цени и изключителна любезност към клиентите, ние продължаваме да растем като предприятие с международна ориентация и така всеки ден се приближаваме постепенно до нашата цел.

Live Chat Live Chat