Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

lizengo Team
lizengo Team

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ?

lizengo е млада, космополитна и международно позиционирана фирма за електронна търговия, която в Кьолн оперира най-големия в Европа онлайн магазин за изтегляне на софтуер на известни производители. Възникнали като стартъп през 2013 г., междувременно ние успешно се утвърдихме в цяла Германия благодарение на своите професионални услуги и разнообразно продуктово портфолио. С нашия онлайн магазин работим както с В2С-клиенти (клиенти бизнес-потребител), така и с B2B-клиенти (клиенти бизнес-бизнес). Като част от външни и вътрешни консултантски услуги, ние предлагаме също професионални съвети за предстоящи одити, модели за лицензиране, въпроси за оптимизация на процесите и много други. Междувременно lizengo се утвърди на пазара, като завоюва позиции и в международен план: Ние развиваме дейност в 20 страни и затова оперираме най-големия онлайн магазин в Европа за изтегляне на софтуер.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Günstige Preise
Preise

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Нашата основна цел е винаги да предлагаме на клиентите си изгодна покупна цена и цялостно обслужване. Това се отнася както за B2C-, така и за B2B-клиентите.

Service
Service

УСЛУГИ

Ние предоставяме на своите клиенти експертни съвети по телефона, чрез Live-Chat (чат на живо), Screen-Sharing (споделяне на екрана) или електронната поща от понеделник до петък в рамките на работното ни време (от 9:00 до 18:00 ч.) – също така помагаме и при инсталирането на закупен от lizengo софтуер.

Garantie
Garantie

„Благодарение на нашата гаранция за връщане на 100% от парите клиентите ни не трябва да се страхуват, че в определен момент могат да бъдат оставени да се справят сами със своите проблеми!“

Главен изпълнителен директор – Тобиас М. Цилке (Tobias M. Zielke)

Qualität
Qualität

КАЧЕСТВО

lizengo означава проверено качество на достъпни цени. Нашият обучен персонал проверява предварително дали предназначените за продажба продукти отговарят на високите ни стандарти за качество. Това гарантира, че при продуктовите ключове се касае само за нови и оригинални стоки, които са предназначени за Европейското икономическо пространство. Едва след успешна проверка стоките се включват в нашата платформа за продажби. Благодарение на това ние вече се радваме на доверието на много доволни редовни клиенти по целия свят. Със софтуер от lizengo Вие не поемате никакъв риск.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

УСТОЙЧИВОСТ

В нашата фирма на темата за устойчивостта се обръща специално внимание. Ето защо през последните години въвеждаме засилени мерки, които да гарантират по-отговорно използване на съществуващите ресурси: За да се избегне високата консумация на хартия, почти всички процеси в lizengo се контролират в цифров вид. Освен това нашите служители имат възможност да кандидатстват за карта за транспорт с намалена цена, за да пътуват – в интерес на околната среда – с обществен транспорт до работното си място.

B2B
B2B

B2B

На разположение на нашите В2В-клиенти е специализирана услуга за клиенти, която по всяко време ги подпомага на техния майчин език. При необходимост бизнес екипът осигурява също поддръжка на място, съпровожда ги по отношение на предстоящи проекти и предлага съобразени с конкретната обстановка консултации за покупката, както и цялостна подкрепа по въпроси за лицензи и предстоящи одити. Нашите технически консултанти са отговорни за външни предварителни одити и технически съвети - например за оптимизация на процесите. Вътрешно те управляват тестовата среда и поемат вътрешни съвети, семинари и много други. След покупката ние продължаваме интензивната професионална поддръжка с цялостно обслужване.

ОТКЪДЕ ИДВАМЕ?

Интернационализиране Откриване на B2B магазин Бизнес модел проверен чрез адвокат кантора по IT право знак за качество Сертифициране Trusted Shops и Chip Leading Shop Основаване
Zufriedenheit 2.000.000 щастливи клиенти
Mitarbeiter 100 служители
Bewertungen 4.8 TrustedShops оценка при 19 000 оценки

ВЛЕЗТЕ

Искате да знаете къде работим? Тогава хвърлете един погред в нашата фирмена сграда.

НАШАТА ВИЗИЯ

lizengo като интердисциплинарна и мултикултурна фирма

Vision 1

През последните години нашият екип беше разширен с нови колеги в маркетинга, развойната дейност, обслужването на клиенти на чужд език, покупките, продажбите и секретариата. По този начин успяхме непрекъснато да подобряваме нашите сфери на действие, да разширяваме продуктовата гама и да разширяваме клиентската си база.

Vision 2

Работата в екип и отворената корпоративна култура за нас не са празни фрази, а усвоени и прилагани на практика ценности. Ние се виждаме като голям, разнообразен и силен екип: Доброто сътрудничество между нашите колеги се основава на взаимно уважение и доверие. В lizengo всяка отделна личност трябва да има възможност да открие собственото си предизвикателство, за да разгърне напълно своя уникален потенциал в една положителна работна атмосфера.

Vision 3

Космополитизмът и мултикултурализмът също са ценности, на които държим особено много: Като компания ние искаме да отговаряме на разнообразните нужди на глобализирания свят по всяко време и не толерираме никакво изключване. Мултикултурният състав на нашия екип отразява международната ориентация на lizengo: По този начин винаги можем да предоставяме подходящи оферти в мултикултурния свят.

Vision 4

Ние се стремим да осигурим изключително удобно пазаруване в целия свят и по всяко време чрез нашите оптимални оферти и индивидуални услуги. Осигурявайки винаги богат избор на високоефективен марков софтуер, съчетан с безспорно най-изгодните цени и високо ниво на удобство за клиентите, ние продължаваме да се разрастваме като международна компания и по този начин всеки ден се доближаваме до своята цел.

Live Chat Live Chat