Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

Microsoft Access 2013

Microsoft Access 2013
Този артикул в момента не е в наличност
89,00 лв *

С включено ДДС

Изтегляне + лицензионен ключ
 • Microsoft
 • SW1001-BG
 • Нов
 • Трайно валиден
 • Всички езици
 • 10-15 Minuten
Microsoft Access 2013 е цялостна програма за база данни, която Ви позволява да създавате, да...повече

Продуктова информация "Microsoft Access 2013"

Microsoft Access 2013 е цялостна програма за база данни, която Ви позволява да създавате, да обработвате данни и след това да ги публикувате офлайн или онлайн. Можете да използвате Access 2013  за да създавате малки бази данни за лична употреба, както и големи проекти за фирмата. Ако ползвате Microsoft Access 2013 с продукти като Office 365 и / или SharePoint, споделяте Вашите готови бази данни с други потребители и служители - бързо, лесно и навсякъде.

Ефективна работа с база данни с Microsoft Access 2013

С MS Access 2013,  част от пакета Office, създавате бази данни, формуляри или дори обширни доклади. Избирате между голям брой шаблони, доставени с Microsoft Access 2013  която Ви предлага образци (като бази данни с контакти, организиране на задачи, изследване на проблеми и управление на проекти). Алтернативно можете да създадете в Microsoft Access 2013 празна база данни, съобразно с Вашите собствени изисквания, която можете да персонализирате свободно.

Чрез снимки, телефонни номера, имейл адреси и други данни за Вашите бизнес партньори в Access 2013 не изпускате никога от поглед обширни бази с клиентски контакти. Управлявате всички необходими за ежедневието Ви данни интуитивно, бързо и нагледно в MS Access 2013. Създайте подобно на Excel таблици, съдържащи всички важни данни и добавете информация от снимки или PDF файлове в базата данни на програмата с няколко кликвания на мишката.

Важни функции в Microsoft Access 2013:

 • Управлявайте бази данни от всякакъв вид: от проекти в областта на списъци със задачи и бази данни за контакт до изготвянето на финансови активи или за проследяване на складови наличности.
 • Ползвайте добре познатия от други Office продукти интерфейс в работата с MS Access 2013.
 • Споделете Вашата база данни и работете заедно с колеги над документи чрез Office 365 или SharePoint в цялостната програма за база данни.
 • Създайте съответните видове бази данни в рамките на няколко секунди, чрез интегрирането на нови видове шаблони, които покриват по-голямата част от приложенията.
 • Импортирайте съществуващите архиви и ги добавете към програмата за база данни - от снимки, PDF файлове, Excel документи, SQL бази данни и други подобни източници.
 • Използвайте Access 2013  за обобщаване както на кратки, така и на обширни доклади, за ежедневното създаване и управление на важни бази данни.

Съвременните Web Access Apps в MS Access 2013

Ако сте зависим от сътрудничеството с колегите си, можете да създадете с Access 2013 лесно мощни Web Access Apps - пълни структури бази данни и всички необходими формуляри за добавяне или обработка на данни, са също интегрирани в MS Access 2013, както и познатите от десктоп софтуера команди за редактиране. Тези изпълними в интернет приложения работят с всякакъв браузър - дори ако Access 2013 не е инсталиран на  устройството на приемателя на базата данни.

Microsoft Access 2013 постига това чрез свързване с Office 365 и / или SharePoint, от където можете да работите с тази програма база данни с колеги. Понеже Access 2013 Ви предлага същия потребителски интерфейс, както и други приложения от серията Office 2013, Вие успявате да създадете нови бази данни само за няколко минути. Искате да вмъкнете съществуващи бази данни в Microsoft Access 2013? Програмата за база данни позволява импортирането на Excel документи или SQL бази данни точно за  тази цел.

Допълнителни линкове към "Microsoft Access 2013"
Четене, писане и обсъждане на оценки...повече
Microsoft Access 2013 - Оценки

За съжаление все още не сме получили оценки за този продукт.

Напишете оценка
Моля задайте числата в предвиденото тук поле

Просто купувайте софтуер в Lizengo!

Купуване
01. Купуване

Защитена покупка чрез SSL шифроване.

Директно изтегляне
02. Директно изтегляне

Веднага след покупката можете да изтеглите софтуера си.

Инсталиране
03. Инсталиране

Инсталирайте и активирайте софтуера.
Ако имате въпроси, ще се радваме да ви помогнем.

Как се осъществява нашата цена?

Софтуерни лицензи се създават и доставят за производство на компютри и системи, за търговия на дребно или за промишлени уреди Lizengo купува при много дистрибутори големи бройки на нови софтуерни лицензи, които не са били използвани или инсталирани.
Чрез тови вид на покупка, отпадането на такси за доставка и складиране въз основа на виртуалния път на доставка, както и свързания с това персонал, можеме да реализираме и предаваме такива изгодни цени.

Lizengo е свободен да купи сигурно и изрядно нови софтуерни лицензи.

Live Chat Live Chat