Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

Guarantee banner image

100 % гаранция за връщане на парите

Купете сигурен софтуер от lizengo

Благодарение на 100 %-та гаранция за връщане на парите* можете да пазарувате без усложнения. Ако след покупката на продукта установите неочаквано, че закупената стока не съответства на Вашите очкавания, не оставате с Вашите разходи.

Следоватлено можете да закупите сигурно и безпроблемно най-актуалния софтуер. Ако сте се "объркали" по невнимание и още не сте използвали закупените продукти, нашият отдел клиентско обслужване ще Ви помогне с удовлствие при замяна или сторниране на Вашата поръчка.

Нашето обещание

trusted shops
Trusted Shops защита на купувача
geld zurueck
100 % гаранция за връщане на парите
ersatz
Замяна при проблеми

В случай, че настъпи сторниране, ще получите разбира се цялата покупна стойност обратно и можете да си спестите по-нататъшни неприятности. За това е достатъчен документ за покупката от lizengo (например чрез изпращане на съответната фактура) и след това писмено потвърждение, че нито сте използвали съответния продукт, нито ще го използвате в бъдеще или че не сте го предавали на трето лице съответно няма да го предадете в бъдеще. Веднага след като са налице писменото потвърждение и документа касаещ покупката, ще задействаме възстановяването на покупната сума и ще я прведем на известната ни банкова сметка. Поради свързаните с това процеси на обработка възстановяването на плащането от lizengo следва най-късно до 14 дни след постъпването на документа и потвърждението.

Твоите 4 стъпки по гаранцията за връщане на парите

Стъпка 1

запитване за документи за сторнирането при отдел клиентско обслужване

Стъпка 2

Изпращане обратно на попълнен документ

Стъпка 3

проверка от нашия отдел клиентско обслужване

Стъпка 4

връщане на парите в рамките на 14 дни

В някои случаи срокът на валидност на 100 % гаранция за връщане на парите може да е ограничен. Към това се отнасят продукти, които имат определен срок на действие като например Microsoft Office 365. Разбира се срокът по гаранцията ще бъде намален при продукти, които са предвидени с по-кратък срок на валидност. Следователно ще получите разбира се сигурността на 100 % гаранция за връщане на парите* и за продукти ограничени при използването във времето.

Срокът на гаранцията е 3 години след датата на фактурата. Изключение правят продукти, чиито период на действие е ограничен. При такива продукти гаранцията се ограничава до периода на действие на продукта. Срещу доказателство, че продуктът е закупен от lizengo и срещу писмено потвърждение, че продуктът не се използва повече и не е предаван на трето лице, се възстановяват 100% от заплатената цена без посочване на причини. Връщането на парите се извършва 14 дни след постъпване на доказателството и потвърждението в lizengo.

Live Chat Live Chat