Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
219,00 лв *

С включено ДДС

Изтегляне + лицензионен ключ
  • Microsoft
  • 100520-BG
  • Нов
  • Трайно валиден
  • Всички езици
  • 10-15 Minuten
Актуалното издание на програмата за база данни Access на Microsoft е мощен инструмент, който...повече

Продуктова информация "Microsoft Access 2019"

Актуалното издание на програмата за база данни Access на Microsoft е мощен инструмент, който може да  убеди както частните потребители, така и предприятия. Все едно, дали малки частни бази данни или сложна система бази данни, Microsoft Access 2019 предлага всичко, което е нужо за лесна и приятна работа с настолни компютри и мобилни устройства. 

Особено в сравнение с предишната версия на Microsoft Access 2016, софтуерната компания от Редмонд е повишила удобството на потребителя. По този начин, текущата версия не само завладява с много по-подредена Ribbon оптика, но и от способността да се персонализира интерфейса според собствените нужди. 

Просто импортиране на данни и ефективно управление на бази данни
Благодарение на големия брой образци дори начинаещи бързо се справят в света на Access 2019 и могат да се възползват от сложни шаблони за управление на проекти, управление на стоки или управление на задачи и данни за контакти. Дори външни данни, като например PDF файлове и изображения, могат да бъдат интегрирани мигновено в приложението за база данни чрез ясно подредените менюта. 

Също импортирането на данни от създадени Excel-документи или външни SQL бази данни е лесно с доказалия се интерфейс на Office. В допълнение, специалистите по бази данни имат възможността да генерират сложни бази данни според собствените си представи. Access 2019 се допълва от съвместната работа с колеги в база данни чрез SharePoint интерфейс или връзка-Office 365. През Salesforce Data Connector данните освен това могат да бъдат много лесно импортирани от популярната изходна система Salesforce.

Разработване на приложения за база данни без предварителни познания
Microsoft Access 2019 е много повече от софтуер за бази данни. Много повече програмата предоставя на потребителите възможността да разработят собствени базирани на базата данни приложения за мобилни устройства. Това улеснява лесното предоставяне на данни на служителите чрез SharePoint, без дори да имат достъп до Microsoft Access на работното си място. И това работи благодарение на обширните шаблони, дори без никакви познания по програмиране.

Нов модел за управление на диаграма
С появяването на 2019 версията на Access, Microsoft пуска в сравнение с версията Access 2016, щедър софтуерен пакет, който съчетава всички малки нововъведения от последните години заедно с някои интересни функции. Заслужава да се отбележи, освен всичко останало, оптимизираното функциониране на писалката на всички програми от пакета Office 2019. Това от своя страна прави обслужването на софтуера и на Microsoft интерфейс устройства значително по-интуитивна, наред с други неща, поради повишената чувствителност на натиск.

Друго голямо техническо нововъведение в най-новата версия на серията Microsoft Access е концепцията "Модерни графики", която дава на "графичните контроли" много по-модерен външен вид и прави работата по-лесна за разработчиците. "Модерни графики" могат да се използват и в непрекъснати форми във версията от 2019 г., което досега не е било възможно с базираното на ActiveX решение.

платформа Windows 10
процесор процесор с най-малко 1 GHz, 32 Bit (x86) или 64 Bit (x64) – препоръчано значително по-бърз
оперативна памет най-малко 2 GB RAM (32 Bit / 64 Bit), 4 GB RAM препоръчано (32 Bit / 64 Bit)
графична карта DirectX 9-графична карта (минимум) с WDDM 1.0 драйвер, DirectX 10-графична карта (оптимум)
звукова карта k.A.
твърд диск най-малко16 GB памет на твърдия диск на инсталационното устройство (32 Bit), 20 GB памет на твърдия диск (64 Bit)
екран 800 x 600 пиксела (минимум)
оптично устройство DVD-устройство (за инсталиране на DVD)
Допълнителни линкове към "Microsoft Access 2019"
Четене, писане и обсъждане на оценки...повече
Microsoft Access 2019 - Оценки

За съжаление все още не сме получили оценки за този продукт.

Напишете оценка
Моля задайте числата в предвиденото тук поле

Просто купувайте софтуер в Lizengo!

Купуване
01. Купуване

Защитена покупка чрез SSL шифроване.

Директно изтегляне
02. Директно изтегляне

Веднага след покупката можете да изтеглите софтуера си.

Инсталиране
03. Инсталиране

Инсталирайте и активирайте софтуера.
Ако имате въпроси, ще се радваме да ви помогнем.

Как се осъществява нашата цена?

Софтуерни лицензи се създават и доставят за производство на компютри и системи, за търговия на дребно или за промишлени уреди Lizengo купува при много дистрибутори големи бройки на нови софтуерни лицензи, които не са били използвани или инсталирани.
Чрез тови вид на покупка, отпадането на такси за доставка и складиране въз основа на виртуалния път на доставка, както и свързания с това персонал, можеме да реализираме и предаваме такива изгодни цени.

Lizengo е свободен да купи сигурно и изрядно нови софтуерни лицензи.

Live Chat Live Chat