Незабавно изтегляне на софтуера

Незабавно изтегляне на софтуера

Помощ при настройването 00800 1184966

Помощ при настройването
00800 1184966

За нас

 

Пълна брошура на фирмата е намерите тук:

Download

lizengo е новосъздаден, съпричастен към световните тенденции онлайн магазин с международни позиции, който е специализиран в разпространение чрез изтегляне на софтуер на известни производители. Нашата цел е да предлагаме на клиентите си винаги изгодна покупна цена, както и пълно обслужване. При това подхождаме еднакво към частни и бизнес клиенти. По телефона, чрез чат на живо или имейл можем да Ви оказваме съдействие с компетентна консултация по всяко време - освен това предлагаме помощ и при инсталирането на Вашия софтуер.

С фокусирането върху продуктите на Microsoft обаче не се въздържаме да включваме и по-комплексни нишови продукти за нашите клиенти, за да можем винаги да им предлагаме възможно най-доброто качество на обслужване. Нашият разнообразен продуктов асортимент се разширява непрекъснато, така че винаги можем да Ви предложим актуални софтуерни продукти на атрактивни цени. Опитът на повече от 2 000 000 доволни международни клиенти говори сам по себе си.

lizengo-teamNOpsRNAUUKz1b

Главен изпълнителен директор - Тобиас M. Цилке:

“Благодарение на нашата 100% гаранция за връщане на парите, клиентите ни не трябва да се страхуват, че някога ще бъдат пренебрегнати със своите искания!”

В lizengo Вие получавате проверено качество

Нашият обучен персонал проверява дали предвидените за продажба продукти отговарят на изискванията ни за качество и при това гарантира, че те са нови и са предвидени за Европейската икономическа зона, преди да намерят място в нашите платформи за продажба. Така се радваме на доверието на множество доволни постоянни клиенти вече в цял свят. Със софтуера на lizengo Вие сте на верен път

Обичаме многообразието: lizengo като интердисциплинарно и мултикултурно предприятие

През последните години нашият екип се разшири с нови служители в маркетинга, разработките, чуждоезиковото обслужване на клиенти, материално-техническото снабдяване, пласмента и секретариата. Така успяхме постепенно да усъвършенстваме нашия онлайн магазин, да развием нашия продуктов асортимент и да увеличим броя на постоянните си клиенти.
Междувременно се наложихме като утвърдено име не само в Германия, а действаме успешно и на европейския пазар. От 2015 г., като водещ онлайн магазин в Европа, разпространяваме нашето изтегляне на софтуер в 20 страни. При това за нас са особено важни отвореността към света и мултикултурализмът: Като предприятие искаме винаги да удовлетворяваме разнообразните изисквания на един глобализиран свят и не толерираме никаква социална изолация. Мултикултурният състав на нашия екип отразява интернационалната ориентация на lizengo: Така винаги можем да предлагаме напълно подходящи оферти в един свят с изразен мултикултурализъм.

Централа Кьолн

Искате да знаете къде работим?
Тогава погледнете нашата фирмена сграда!

 Над 95 служители и колеги от множество различни нации и всякакви отдели дават ежедневно най-доброто от себе си, за да Ви предложат софтуер на атрактивни цени и винаги професионално и пълно обслужване, като напр. консултация за поддръжка, извършвана на майчиния език по телефона, чат на живо, имейл, съвместно използване на екрана, препоръки за покупката, поемане на одиторски ангажимент или въпроси от всякакво естество за предлаганите от нас продукти.

lizengo е Вашият надежден партньор за сигурно и изгодно изтегляне на софтуер – убедете се сами!

Последно разглеждани
Live Chat Live Chat